“Jak včera bylo setkání?” Zeptal Anders, svého partnera. Seděli jsme u stolu. Právě jsem se vzít svůj první sousto topinky. “Trvalo některé z na čas. “

Byl jsem nucen jít více než pár věcí s dvěma muži z jiného oddělení, na práce. Pokud existuje něco, co nikdy nemůže nabažit Některá pracoviště tak, plánuje. A jistě, to se vlekl čas, takže dlouho, že můj partner spal, když jsem se vrátil domů v jedenáct hodin. Ale to nebylo v plánu, že bylo provedeno na ní bylo tak.

Setkali jsme se v domě jednoho z mužů, Soren. On dal sám přítelkyni, ale ona tam nebyla na celý večer. Apartmán Zdálo se skládají polic s knihami a ještě více regálů, ale bylo jinak příjemně zařízené. Druhý z jeho kolegů, Malte, byl již místo, když jsem přijel.

Byli jsme seděli několik hodin s plánováním. Šlo to dobře, i když jsem se posadil a podíval se na Soren docela hodně. Byl svalnatý a opálený, a jeho těsné kalhoty mě zajímalo, co měl uvnitř. Také jsem viděl, posadil a podíval se na Me. Měl jsem bílou halenku na mě, dost rozepnutou, aby ukázal začátek hezký výstřih. Black pobyt-up pod černou sukni, že jsem neustále musel sednout a vzít to dolů, protože by se zdát, že tam byly punčochy, které jsem měl na Me.

Nikdy jsem nebyl ten, kdo mě vytáhl flirtovat, tak i když jsme byli profesionálové, takže slim je dobře mezi příležitostné komentář. Nakonec jsem to vzdal jakýkoli pokus skrýt moje Stay-up. Když jsem složil nohy pod sebou, spatřil jsem, jak moji kolegové zjistili, že je obtížné odtrhnout oči od mě.

Teď jsem nikdy nebyl jedním z těch, žena, která si stěžovat, když se muži prozkoumat mě. Naopak, jsem rád pocit vyhledávaný. Vždycky jsem byl nadržený mnou, a nikdy se za to styděl. Jak jsem tam seděl, cítil jsem se taky jak pánské pohledy mě trochu vlhký. To jsem se styděl ne. Naopak, jsem rád s vědomím, že mě viděl jen jako kolegu, ale také jako atraktivní žena.

Tato situace byla i otázka pouze tehdy, pokud to bylo jít delší, nebo pokud musela zastavit na flirt. Cítil jsem, že to není správné, aby se self-asertivní, i když nemám normálně mě přitahuje k ní. Ale když jsme se konečně cítili, že jsme skončili s plánováním, jsem vstal a protáhl se Me. Věděl jsem, že sukně by posuňte se trochu, a také jsem věděl, že muži se. Předstíral jsem, že jsem to viděl, ale prostě vzal a vypracoval první, pak druhou ponožku.

To bylo, když jsem si vzal druhý, jak jsem jasně zobrazeno muži, kteří se rychle odvrátil pohled. “Já se nade mnou neuráží když se podíváte,” řekl jsem pak. Pocit, že je ten správný čas na to říct. “Nevadí mi trochu pastvou pro oči pro sebe.” Krátce jsem zamrkala proti Soren, když jsem to řekl. Malte nebyl zrovna ošklivá, ale jen málo muži mohli měřit až Soren.

Malte odkašlal. “Ne, že bychom se měli rozejít se,” řekl.

Ale Soren mazaně se usmál a řekl: “Proč jsme se trochu doják? Na oslavu jsme hotovi, mám na mysli? “

Viděl jsem, že maltské byl rozpolcený mezi chtějí, aby bylo reálné a otočit domovu, a ne vypadat hrubý. Nakonec jsme seděli ve všech případech, z nichž každá se sklenicí a opékané. Věděl jsem, že maltské neměl žádné v okamžiku, a ujistili se, sedět vedle něj na pohovce. Také jsem viděl, že sukně skončil vysoko na stehna tak Jsem jasně ukázal kůži mezi ponožky a sukně. Byl jsem si vědom, jak Malte posadil a podíval se na mě potají. Ale více než to nebyl. Soren, nicméně, seděl a díval se, mě s podivným zábleskem v očích.

Omluvil jsem se na chvíli a šel do WC. Tam, vytáhl jsem si kalhotky a dal je do tašky. Kdo nic neriskuje … Když jsem se vrátil, stál jsem před Malte a předklonil se přes stůl, aby chytit láhev vína. Zkušenosti naučil mě, jak bych si představit, že by mohl vidět to, co jsem chtěl, aby viděl. Když jsem se posadil vedle něj, viděl jsem, že je högrödi tvář.

Soren seděl s širokým úsměvem na rty. Chápal. A já jsem mohl vidět mu, že mu nevadilo, že hra pokračovala. Předstíral jsem, že jsem chtěl něco víc ze stolu, a narazil na místo, kde jsem stál. Když jsem spadl zpátky na pohovku, viděl jsem, že moje ruka skončila přímo v kouli na Malte. On byl hard rock.

Teď se začervenal ještě víc. Teď, když jsem měl ruku tam, kde to nestojí za to, aby plavat na zaměřit. Jsem zadělala trochu prsty přes kalhot tkaniny, zatímco Soren seděla s mírně lesklým pohledem a podíval se na. “Myslíte si, Malte může být červenější, než že?” Řekl. “Má stejnou barvu jako nápoj.”

Malte seděl jako kámen stál. “Budeme vidět?” Odpověděl jsem. I přisunul ocas trochu tak, Přišel jsem si lehnout na pohovku. Pak jsem se vlekl pomalu Malte létat. On reagoval pozitivně nebo negativně, kromě toho, že byl teď jasně červené. Vzal jsem svou ruku a stáhl spodní prádlo v šourku, přiložil ruku na to, když jsem byl s druhou rukou vytáhl tvrdé péro. Jsem si ho honil na nějakou chvíli, když jsem se podíval přes jeho oteklé žaludu. Pak jsem si myslel, že určitě to nebyl důvod, aby se buskablyg déle. Bez dalších okolků, potopil jsem rty na něj.

Jsem záměrně dal mi tak na Soren viděl. Byl tak vypadá skvěle, a chtěla jsem ho vidět, jak jsem se ovládal svého kolegu. Byla jsem nadšená, když stáhl svůj poklopec a začal onanování jeho buclaté penis. To se mi sát Malte trochu těžší, aby se více o něm v ústech. Bylo to nádherné cucat Malte, ale bylo to Soren jsem chtěl nejvíc.

Nakonec přešel k pohovce. Přitáhl si mou sukni a cítil jsem jeho ruce na moje hýždě. I potopila další rty na Malte a ležel, cítil se Sorens rukama vytáhl od sebe nohy. Jeho prsty našly cestu do svatyně svatých. Vznášel ne na zaměřit. Pohladil několikrát během sexu, než se dal dva prsty na mě a začal pulla. Užíval jsem si jeho léčbu a v čisté vzrušení, začala jsem sát a vyhonit Malte znovu.

Nejvýhodněji, chtěl jsem Sorens krásný penis ve mně – bez ohledu na to, kde. Nechala jsem odejít Malte a obrátil ruku Soren by odstranit prsty. To tak Nemohl jsem přijít na koleno gauč a štíhlé přes opěradla. Hned jsem cítil, Soren vytáhl sukni a začal mačkat hýždě znovu.

Malte přesunul na bok na pohovku a začal tápat můj zadek se. Pak jsem ucítila jeho prsty na klitorisu. Bylo to jako šok, přes mě. “Nemůže někdo přijít s jeho ptáka?” Zasténala jsem.

Zřejmě Soren se opravdu hladoví po hlad, protože přišel asi za gauč a zamával svou silnou penis před mou tvář. Vždycky jsem miloval sát penis, a vytáhl mě jedné sekundy vzít ho do pusy. Bylo to skoro jako ústa vodou na mě touha být cítím ho tam. Dotkla jsem se jeho hlavou dopředu a dozadu, když jsem držel rty pevně sevřely kolem něj, ho slyšel vrčení spokojeně. Položil ruku na můj krk, ale hladil jen tak, aniž by se snažil se mě donutit se na něj. To, že ne, protože jsem nasál ho hluboko ze své vlastní svobodné vůle, chtěl vědět, jak se naplnil pusu příliš.

Za mnou přišel na Malte prsty s jeho jazykem. Olízl mi hltal sex, jako kdyby to bylo dlouho, co okusil kočička – a možná to bylo. I sténání přáním že málo zdrženlivý způsob, jak to udělat, když máte pusu plnou. Soren zavrčel a zdálo se, jsem si všiml, že to bylo blízko k němu. Zastavil jsem sání, si nemyslel, že něco by se zastavit, aby rychle. “Není to tak rychle, “řekl jsem mu,” mám více otvory, které vyžadují pozornost. “

Zdálo se, že se ho proměnit v ještě více. Brzy jsem ho měl za sebou a cítil, jak mu nádherné tělo bylo stisknuto ve mně. Po Malte je těžké na můj klitoris a Sorens velký penis do pusy, byl jsem nadržený jako peklo, a vklouzl snadno do. Hlasitě jsem zasténal rozkoší. Sorens ruce sklouzla z boků nahoru, dokud se vzal moje prsa. Pořád jsem měla blůzu a podprsenku na me, ale rychle opravil, zatímco on mě šukal zezadu. Malte pokračoval mě lízat na klitoris, a já opravdu nevadí. Bylo to jen, že to nebylo dlouho, dokud se mi to stalo.

Když jsem skončil, krampat opustil Soren ubytovat Malte. On tlačil svůj penis do mého teď docela těsné kočička. Získal stiskněte správně a já jsem hlasitě zasténal. Přišel do plynu nyní a šukal mě dychtivě. Trochu jsem rozuměl sám sobě tím, naříká, že se mi to kurva těžké a ještě těžší. Tlačí svůj velký penis do mé mokré píči.

Ale pak jsem musel mlčet, když Soren znovu obešel přede mnou a strčil penis do pusy znovu. Měl jsem penis do úst a do její kundičky – něco, co jsem opravdu rád. Právě jsem přijel, ale nemohl jsem se dostat dost. Jsem přivezl jednu ruku a pohladila jsem klitoris, zatímco muži mě v prdeli oba konce současně. Když vytáhl na mě zase zdálo, že muži touží přijít.

Ale nechtěl jsem své sperma tak. Vytáhl jsem pryč a dal mi na podlaha, sklopené nohy pode mnou. Obrátil jsem svou tvář a řekl: “Pojď, stříkat po celém mém obličeji, jako jsem byl nadržený porno děvka” Otevřel jsem ústa a vyplázl jazyk za zuby. Muži rychle přišel ke mně a začal onanovat nad mou tvář. Olízl jsem si rty a podíval se hladově velké ptáky. I njöti široce, jak se strhl jejich příslušné sady nad můj obličej. Měli tak hodně cum dát mi, že to opravdu tekla, a škrabal jsem spermie s prstem, aby se ji do úst a spolknout. Když jsem odešel z bytu jsem byla Vaše spokojenost vůbec.

To vše řekl jsem Anders, kde jsme seděli u stolu. Když jsem skončil, měl jen jednu věc říct: “. Ty malej zasranej lampa” Ale on říkal, že to s jiskrou v oku, a věděl jsem, že můj příběh učinil ho Ka t

Máme otevřený vztah, ale když jsem se mi dostal štípnutí na sám, jsem většinou nechal Anders “potrestat” mě. Tentokrát mě sundám župan a předklonit nad kuchyňským stolem. Ten vypáčil kromě hýždí před vyplivl několikrát. Pak jel svůj tlustý penis do mého análu bez dalších anestezie. Cítil jsem bolest přichází, ale chtěl ho ve mně. “Ano,” zasténala jsem. “Seru na vaše podvádění mrcha, trestat její těsný malý kretén!”

On taky. On mě těžké v prdeli a bezhlavě tam, než s povzdechem vyprázdní se v mém ocasu. Zjistil jsem, že je těžké sedět na zbytek dne, ale stálo to za to.